Khamis, 26 September 2019 - Program ini merupakan program usahasama antara Unit Dana Wakaf Ilmu UiTM Perlis, JAWHAR dan MAIPs. Ucapan aluan program ini disampaikan oleh YBrs. Tuan Haji Ruslan Said, Ketua Pengarah Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR). Seterusnya dirasmikan oleh YBhg. Prof. Dr. Hj. Khudzir Hj. Ismail, Rektor UiTM Cawangan Perlis. Program ini dihadiri oleh 500 orang peserta terdiri daripada Staff, Para penyelidik jemputan institusi luar dan para pelajar UiTM Cawangan Perlis. Objektif utama program ini adalah untuk menyemarakkan kesedaran berwakaf di kalangan masyarakat, memperkasakan sistem pengurusan wakaf serta stratergi meningkatkan kutipan dana wakaf. Tiga orang penceramah diundang untuk berkongsi kepakaran dari UPM,Universiti Multimedia dan MAIPs.

Iklan Sebutharga Rasmi / Tender

Universiti Teknologi MARA